Agenda

Weekenden van de zijspanrijders

De Nederlandse Vereniging van Zijspanrijders organiseert elk jaar een aantal clubevenementen op wisselende locaties. Helaas hebben wij geen eigen clubgebouw. Indien je geen lid bent kun je geheel vrijblijvend aansluiten bij één van onze weekenden om de sfeer te kunnen proeven. 

 

Uitgangspunten voor NVZ-weekenden:

        • VJW:        Weekeinde voor Pasen
        • HVW:      Hemelvaartsdag tot en met het weekeinde daar na
        • MZW:      Laatste weekeinde in juni
        • NJW:        Vierde weekeinde in september
Voorjaarsweekend

De Bekerhof in Hunsel (Li) https://www.bekerhofgroepsaccommodatie.nl/

22 t/m 24 maart


Hemelvaartsweekend

Camping Auf Kengert
https://kengert.lu/

9 t/m 12 mei

Midzomerkidsweekend28 t/m 30 juni

Najaarsweekend20 t/m 22 september

Wat is VJW en HVW?

Bijna traditioneel wordt er in het voorjaarsweekend in een kampeerboerderij overnacht maar wij proberen natuurlijk altijd kampeerplekken te organiseren voor de rasechte kampeerders.

Tijdens de weekenden wordt er doorgaans van alles georganiseerd om een ieder te vermaken.
Tegelijkertijd met het voorjaarsweekend is de algemene ledenvergadering. Dat is wat ons betreft het meest praktisch om veel leden daarbij aanwezig te kunnen laten zijn. We combineren ‘zaken’ met het aangename.

Ook Hemelvaart mag al een traditie heten. Een lang weekend met de zijspan erop uit. Dit extra lange weekend zijn wij meestal te vinden in een buurland; Duitsland, Belgie of Luxemburg.

Wat is MZW en NJW?

In juni organiseren wij het Kids-weekend. Een weekend wat ook toegankelijk is voor niet leden om op die manier kennis te maken met onze vereniging. In dit weekend is er extra aandacht voor alle aanwezige kinderen en ook wordt er jaarlijks uitgekeken naar een passende locatie hiervoor.

 

Het laatste kampeerweekend vindt plaats in september. In het najaar, gewoonlijk het laatste weekend van september, wordt nog een besloten herfst kampeerweekend gehouden.